De beste australische rockband, en geen enkele rots

ACID ROCK (Hard Rock) (eigenlijk “rock hard”), de richting van de rock- ‘ n-roll. In de zuiverste soort vorm kreeg in het begin van de jaren 1970. de Kolommen van het hard rock worden beschouwd als groepen als “led Zeppelin”, “Deep Purple”, “black Sabbath”, “Uriah Heep Heep” (Uriah Heep), “negatieve business” (Slecht Bedrijf), hoewel de taak van de bovengenoemde groepen zijn zo goed complex voor een eenduidige formule.

rockbandNiettemin, in een  Algemene aanblik van deze teams

Als de meest uitzonderlijke namen van de periode zijn tijdloos hard rock. In de toekomst, het hard rock niet langer een onderscheidend design, komende te worde

Aan de ene kant, of in een zeer Basic concept, dus door en groot, te hard rock kan worden herkend, zelfs zodanig in principe zover cd Red (Rood) team “Crimson king” (King Crimson) de cd Eetlust voor schade (Honger Schade) “wapens n ‘Roses” (Guns n’ Roses) of tussen de elementen van andere vormen van rock: punk rock, grunge, enz

Merk acid rock is moeilijk evenals forse audio, uitgevoerd door “overbelast” (het resultaat van het overdrive/” Overdrive”) of “veranderd” (een distortion effect/” vervorming”) van het geluid van de gitaar en soms ook key-boards en ook basgitaar. De ritme sectie lijkt me duidelijk en accenten. Zang in het hard rock voor ook voornamelijk verschijnt energiek, intens, meestal krachtig (als voorbeeld, de stem van Robert plant (Robert Plant) de track “led Zeppelin” Rock-en-roll (Rock And Roll)).

Een muziek gebaseerd acid rock– rock- ‘n-roll en ook rhythm’ n Blues, maar “led Zeppelin”, “Deep Purple”, “Uriah Heep Heep” en divFerse andere groepen zijn sterk verrijkt met onderdelen van de Europese maat: ballads, orgel muziek, symfonische en progressieve. Nog een belangrijk kenmerk van hard-rock gitaar riff (riff), dat wil zeggen op een regelmatige basis te herhalen zinvolle tune. Typische voorbeelden van riffs kan worden ontdekt in de muziek Vol met liefde (Whole Lotta Love, 1969) “led Zeppelin” en smoke on the water (Smoke On The Water, 1972) van het team “Deep Purple”.

De britse australische rockband “lotion” (Crème), welke virtuoze muzikanten als gitarist Eric Clapton (Eric Clapton), bassist Jack Bruce (Jack Bruce) en ook drummer ginger Baker (Ginger Baker), heeft veel gedaan om het maken van de acid rock.

Een van de meest bekende nummers van dit team

De zon van uw liefde Zon van Uw Liefde, 1967) en de Witte ruimte (Wit Gebied, 1968). In de late jaren 1960 in groot-Brittannië waren er groepen onmiddellijk verklaarde zichzelf tot de nieuwe zware audio. Het besproken “led Zeppelin”, “black Sabbath”, enz., de piek van het beroep die kan worden gevonden in de eerste helft van de jaren 1970.

De amerikaanse hard-rock scene van de late jaren 1960 werd niet minder intens. De australische rockband “Iron butterfly” (Iron Butterfly) uitgebracht in.

Jimi Hendrix, gitarist, zanger en schrijver, die in zijn korte leven en ook, eigenlijk, 4 jaar intensief werk, behandeld om de ontwikkeling van een uitzonderlijk veel.

Een groot deel van de oorspronkelijke ideeën Hendrix gevolgen voor de geboorte en ook de ontwikkeling van verschillende stijlen, bestaande uit hard rock. Onder de meest begrepen zijn “flinke” tracks– Vuur (Fire), Purple haze (Paars Waas), roodharige vrouw (Foxy Vrouw), voodoo Child (Voodoo Chile).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *