Australische bands in de geschiedenis van de pop-rock muziek

Onlangs in Australië op de X-factor muziek quiz, een 17-jarige inwoner jongen, een bepaalde Jesaja Firebrace winnen. Door de manier, de australiërs favoriet, de amerikaanse Adam Lambert was de mentor. Deze gelegenheid hebben we herinner me de champagne australische muziekscene we denken dat het één van de meest invloedrijke en beste artiest.

Zeker de AC/DC-we hebben om te beginnen

Zeker de AC/DC-we hebben om te beginnenwant ze zijn al onze favorieten, de rock ‘ s verhaal is één van de meest prominente orkest. In 1973 werd ze opgericht in Sydney, Bon Scott, de zanger en ontstoken, en hij in 1980 die zich hebben voorgedaan na de dood, in het bijzonder de overleden zanger familie aandringen – Brian Johnson, de zanger en het vervolg van de operatie. De Snelweg Naar de Hel, Schudde Me de Hele Nacht Lang, de Zwart, Thunderstruck de rock-disco (grappige paradox) vandaag de dag, als de basic-nummer. Vorig jaar aan het einde van de Johnson relatie tot de korte-end, de officiële versie, volgens Johnson ‘ s horen er waren wat problemen, eigenlijk, waarschijnlijk Angus Young gitaar orkest binnen het roeren van dank aan de tour al, Axl Rose van Guns ‘N Roses met de zanger van klaar. Terwijl er waren veranderingen in de line-up (door de drummer Phil Rudd werd een van de reguliere politie zaken en Malcolm Young, gezondheidsproblemen). Zelfs Zwart!

De Grammy-winnende Mannen Aan het Werk is in 1978 opgericht in Melbourne, het best bekend om hun nummers Down Under, waarvan ik denk dat veel mensen niet weten is dat hun lied. Iedereen weet, brom en ongeveer over hen zoveel wat ik wil vertellen. Maar dit kleine mooie song voor al onze oor:

In 1973 kwam de oprichting van de Nick Cave and The Bad Seeds, die in het begin, Lou Reed en David Bowie-het was een cover band, en dan zijn ze begonnen met het maken, wanneer hun hoofdkwartier te Berlijn was. In deze context, Wim Wenders film zien we Nick Cave, bijvoorbeeld over Berlijn, de hemel (live club concert), maar veel andere films hebben ontvangen, zelfs voor kleinere of grotere rollen, bijna zonder uitzondering, hij speelt zichzelf. 1996 release Murder Ballads titled album, die kan worden gevonden op het Where The Wild Roses Grow Kylie Minogue-gal, die u zou het misschien niet verwachten – succes. Nick Cave speciale, de geluiden met de zuiverheid van minder gaan zingen stijl van veel we willen.

De Olie Middernacht al sinds 1971 bestaat, ze zijn de eerste Led Zeppelin en Creedence Clearwater Revival nummers hebben geprobeerd. Groot succes in de jaren tachtig bereikt, wanneer de Diesel en Stof hun album en de Bedden Zijn Brandende 20. in de Billboard 200 en in Engeland, was ook succesvol. Zijn beroemd om dat regelmatig wordt verhoogd met de woorden van de politieke en sociale kwesties, in het bijzonder de inheemse bevolking van de rechten.

Peter Garrett, de charismatische zanger van Milieu-en Culturele

Peter Garrett, de charismatische zanger van Milieu-en Cultureleministers benoemd voor de jaren 2000. Deze dagen, vooral charity events samen een concert te geven, studio-album kan ik niet geven. Misschien is de enige bekende australische band, wiens muziek kunnen worden gehoord over de oorspronkelijke australische muzikale instrumenten, en de inheemse muziek van de elementen. Rampage begint:

John Farnham beetje uit de lijn, terwijl in Groot-Brittannië, werd geboren, maar de grootste successen in Australië, hij won. De carrière in een band begon hij, en ik herinner me nog goed, toen in 1986, zodra ik hoorde dat Je bent De Voice nummer met een prachtige tenor-stem, en ik was de jacht op de radio om uit te vinden wie zingt het. Helaas, voor een lange tijd daarna wist ik niet horen over het tot dit jaar, iemand een bericht op een social networking site een video van vandaag zingt hetzelfde lied. Het is nogal verbazingwekkend dat de stem van de man is niets te veel van het goede, bijna net zo veel zingen voor meer dan 30 jaar. Dit is de originele opname:

Olivia Newton-John je australische religie, en de duitse en engelse afkomst. Haar meeste 1978 Grease musical versie van de film van John Travolta ‘ s partner, bij ons bekend, en toen ging hij naar country zanger, Amerika, Cliff Richard was op tour en hits werden, zoals Xanadu, of aan de Oevers van de Ohio (mijn favoriete pioneer-kamp vuur song). In 1981 verscheen op de Let ‘ s Get Physical, wat uiteindelijk de meest succesvolle song werd, en in eerste instantie wilde ik maken, omdat de omgeving en ze te seksueel worden beschouwd. Wat dat besluit, ging ik op de radio en iedereen vond het prachtig. Lijst van de leider, en de “world’ s sexiest song van”adres ontvangen. In 2010, bezocht hij ook Hongarije, de strijd tegen borstkanker met de jaarlijkse lánchídi wandeling deelnamen. Deze dagen, de meeste liefde optredens, waar Cliff Richard-song, waar de katholieke kerkelijke dan zingen, en van tijd tot tijd weer kunnen we kijken veel films was hij in. Vooral het Vet. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *